‘nieuwe’ feitjes – Huisartsenpraktijk Sassen – Hoogland
Huisartsenpraktijk Sassen
Tarwekamp 19 3828 HZ
Hoogland

‘nieuwe’ feitjes

Huisarts in opleiding, Natalia Riethoff

Sinds 1 maart 2023 is er een nieuwe huisarts in opleiding: Natalia Riethoff. Zij heeft al heel wat ervaring, zie ook ‘medewerkers’.  Zij is er op maandag, woensdag en vrijdag.

Marijke Melchers, huisarts, niet meer werkzaam in de praktijk.

Per 4 augustus is dr Melchers niet meer bij ons in de praktijk werkzaam. Zij is bij ons opgeleid tot huisarts in haar laatste jaar van de opleiding en daarna heeft zij 6 jr bij ons als vaste waarnemer gewerkt. Wij zijn blij dat zij al die jaren trouw op de dinsdag en vrijdag bij ons werkte.

Uw gegevens in ION

Vanaf 25 mei 2020 is de AGV in werking getreden. In dat kader willen wij u informeren dat uw verzekeringsgegevens in de ION database staan. ION staat voor Inschrijving Op Naam. Hierin staat bij welke huisarts u staat ingeschreven. Voor meer informatie kunt u de folder van het ION downloaden:  folder van het ION

Het delen van uw gegevens met de huisartsenpost.

In de ‘coronatijd’ is er van overheidswege besloten dat de gegevens van iedereen gedeeld werd met de huisartsenpost. Omdat de pandemie over is is dat nu teruggedraaid en dient iedereen weer toestemming te geven aan de huisarts om de gegevens te delen. Als u het belangrijk vindt dat uw gegevens in te zien zijn op de huisartsenpost, laat het ons dan weten dan zetten wij de knop ‘delen via het LSP’ weer aan.

voor meer informatie:

www.volgjezorg.nl/het-lsp