Loes Sassen – Huisartsenpraktijk Sassen – Hoogland
Huisartsenpraktijk Sassen
Tarwekamp 19 3828 HZ
Hoogland

Loes Sassen

Huisarts, praktijkhouder
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Woensdag
  • Donderdag

Met veel plezier werk ik nu bijna 24 jaar als huisarts in Hoogland. In 2000 zijn dr. Verkaaik en ik samen begonnen als opvolgers van dr. Peet. Hoogland is een mooi en gezellig dorp met veel sociale samenhang. Dat merk je ook aan de sfeer in de praktijk die heel gemoedelijk is. Sinds 2015 zijn wij, na het verlies van dr Verkaaik, een solopraktijk geworden en werken we met een vaste waarnemer. Als huisarts wil ik graag, samen met alle medewerkers van de praktijk, laagdrempelig zorg leveren voor de patienten.

Ik studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Aansluitend ben ik wetenschappelijk onderzoek gaan doen en ben ik gepromoveerd (op het gebied van hart- en vaatziekten). In 1995 ben ik de huisartsenopleiding gaan doen, heb daarna een korte periode waargenomen en heb mij toen gevestigd in Hoogland. Omdat ik het belangrijk vind dat dit mooie vak gepassioneerd wordt overgedragen aan jonge dokters leiden wij sinds 2006 ook huisartsen op en zijn hiervoor verbonden aan de Universiteit van Utrecht.

Ik ben getrouwd en heb 4 studerende/afgestudeerde zoons, die allen al het huis uit zijn. In mijn vrije tijd tennis ik en lees ik Italiaanse boeken.

In heb ook al 2 kleinkinderen, Mex en Morris!!

Terug naar overzicht