Ineke Klaucke – Huisartsenpraktijk Sassen – Hoogland
Huisartsenpraktijk Sassen
Tarwekamp 19 3828 HZ
Hoogland

Ineke Klaucke

Praktijkondersteuner GGZ
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Donderdag

Met veel enthousiasme werk ik nu 10 jaar in de hulpverlening. Vanaf februari 2022 werk ik op maandag en woensdag als praktijkondersteuner GGZ in de praktijk. In de ambulante hulpverlening heb ik jongeren, volwassenen en gezinnen begeleid. Daar ben ik veel verschillende mensen tegengekomen en heb ik geleerd dat iedereen een eigen verhaal heeft met eigen problemen en oplossingen.

 

In 2019 startte ik met een collega een eigen praktijk voor psychosociale therapie in Almere. Met dit werk ondersteun ik mensen met het maken van contact met hun eigen beleving, zodat ze beter kunnen voelen wat ze nodig hebben. Ik haal er veel plezier uit om mensen op die manier te helpen om met het leven om te gaan, ook wanneer het moeilijk is. Daar lopen we allemaal vroeg of laat wel tegenaan en hoe we hier mee omgaan is voor iedereen anders.

Mijn cliënten/patiënten de juiste tools geven om zich veerkrachtig te voelen in elke situatie geeft mij energie. Het belangrijkste vind ik daarbij dat iedereen zich veilig voelt om zijn of haar verhaal te doen.

 

In mijn vrije tijd spendeer ik vooral tijd met mijn vriend en twee zoons. Ook breng ik graag tijd door met vrienden en familie en lees ik erg graag!

Terug naar overzicht